Status Grasrotandelen

er 31. mai  2009 har 7 av våre ca. 380 medlemmer registrert seg med Buskerud Elghundklubb som mottaker av Grasrotandel.
1100 kr. har kommet inn i klubbkassa ila. de 2  månedene vi har deltatt i ordningen.
Hvis man beregner årlig inntekt ut fra dette, vil det komme inn 6-7 tusen. (Dette tilsvarer BEHK's kontingentandel fra ca. 95 nye medlemmer i 2009).
Vi tror det fortsatt er mange i klubben som tipper og spiller lotto som ikke har valgt "Grasrotmottaker".  Velg den klubben/foreningen du ønsker, men velg!
Så minner vi om at det ikke er  mye bry å registrere seg og det koster ikke noe ekstra.

Ber alle som leser hjemmesidene våre om å drive litt reklame for ordningen blandt øvrige medlemmer.