NORDISK MESTERSKAP 2014

Årets Nordiske mesterskap skal avholdes i Finland, med Finska Jämt og Gråhundklubben og Kuopio distrikts jakthundklubb som arrangør.

Nordisk Mesterskap er en konkuranse hvor Norge, Sverige og Finland samler 5 av sine beste hunder til en "landskamp", hvor det konkurerers over en dag, Den hund med høyest poengsum etter endt dag i skogen kan titulere seg med tilltelen Nordisk Mester. For to år siden var det den norske hunden Stokkelvas Tina med eier Tom Rune Tomter som vant.

Buskerud EHK har en ekvipasje som 3.reserve totalt og 2.reserve tispe det er Skinnemoens Toya (neg) med eier Roger Reinslo.

Vil du vite mer om uttaksreglene til Nordisk Mesterskap finner du det under Jakt og sporprøver og deretter lover og regler.

Vedlagt finner du rangeringen av hundene som er aktuelle for Nordisk.

Vi ønsker alle ekvipasjene lykke til.