Krav til kurs i forbindelse med ettersøk i off. regi.

KRAV  TIL KURS I  FORBINDELSE MED ETTERSØK I OFF. REGI.

Det personell som  gjennom viltnemnder / fallviltgrupper/ ettersøksringer m.m. skal  drive  ettersøk av skadet  eller påkjørt  vilt  p.v.a. det

offentlige må fom 2018 som kjent kurses. Undertegnede skal på vidreutdanning i mnd skifte mars / april for å kunne avholde slike vidregående

ettersøkskurs, som er ett av kravene sammen med ett sikkerhetskurs  for arbeider ved off. vei.

En regner derfor med at en gjennom Buskerud Elghundklubb vil avholde det første kurset i siste halvdel av april , mulig ett til før sommeren.

Medlemmer i Buskerud Elghundklubb prioriteres på det første kurset  , og da  i første rekke de som allerede er engasjerte til slike oppdrag.

Ellers fylles evt ledige plasser opp.  Jeg vil  allerede nå starte litt planlegging  og da hadde det vært fint å få en noenlunde oversikt over de /

det antall som kunne være interessert.   Send meg derfor en mail   innen  1 mars   med flg opplysninger;

- navn

- adresse

- mailadresse

- mb / tlf nr

- og opplysning om du allerede er engasjert av viltnemder o.l. og i tilfelle hvilke kommune  -  ( eller er  ikke engasjert - ennå)

Sendes ; Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Mvh  Knut Juvet.