Felles medlemskveld for Buskerud og Vestfold Elghundklubber

Den 28/3-17 inviterte Buskerud Elghundklubb og Vestfold Elghundklubb til felles medlemskveld på Vittingen Kulturhus.

På agendaen stod et foredrag fra Aninova v/ Marte Wetten og utdeling av premier samt vandrepremier.

Oppmøte var veldig positivt og begge parter mente at dette måtte gjentaes.

Marthe Wetten

Marte Wetten.

En lydhør gjeng følger med.

En glad gjeng med Championat skjold.

f.v Simen Grøterud , Ove Grøterud , Arne Vidar Sommerstad, Leif Eidal, Tor Klokseth, Kjetil Sandbæk og Sondre Skogen Haugerud

f.v. Ove Grøterud, Øyvind Skatvedt, Tor Klokseth og Endre Lien