Ungdoms NM Løshund 2017

I år arrangerer Oslo området elghundklubb og Hedmark elghundklubb ungdoms NM i løshund. Det arrangementet skjer på Milepelen Gjestgiveri i tidsrommet 26-27 November. Buskerud elghundklubb vil sende en representant. Dette er en flott plass og møte andre som deler samme hobby. Man kan delta til og med det året man fylle 25 år. Hunden man bruker må være en hund man har god kjennskap til. Og hunden må være løshundpremiert. For mere info og påmelding kontakt: Ola Narverud, tlf 47080183, mail: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den..

(påmeldingsfrist til Ola innen 29 august)