Drammensutstillingen 2018

BUSKERUD ELGHUNDKLUBB ØNSKER VELKOMMEN TIL DRAMMENSUTSTILLINGEN 2018

Søndag 21. Jan kl.09.00

Sted: Kongsberg Hundeklubb sine lokaler på basserudåsen (Drammensveien 152)

Link: Kongsberg Hundeklubb

Det er en innendørs utstilling i plast hall uten varme, så ta med godt med klær.

Muligheter for å komme seg inn i varmt bygg ved siden av, med salg av: kaffe, mineralvann, vafler og pølser

Raser: Elghundrasene Gruppe:05

Dommer: Mona Sellbach

Påmelding skal skje via dogweb innen 10.01.2018. Spørsmål kan rettes til Per Green på mail: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. eller på 91808294 .

Vi har satt en grense på 80 hunder (første man til mølla prinsippet).

Blir også et enkelt valpeshow med påmelding fra kl 1000 - 1100

Buskerud Elghundklubb ønsker alle velkommen til en hyggelig dag.