40 års jubileumsfest med premieutdeling

med Premie-utdeling for fjorårets jaktprøver

Sted: Borgerstua i Eggedal

Tid: Fredag 16. mars 2018 kl. 19.00

Det vil bli servert viltgryte og dessert og to drikke-enheter til maten. Egenandel på kr. 200 pr. person betales ved ankomst Borgerstua.

Ta med din bedre halvdel, jegervenn eller jegervenninne.

Bindende påmelding til:

Per Green, tlf. 918 08 294, e-mail Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Vidar Nyhuus, tlf. 926 65 767, e-mail Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

«Førstemann til mølla» – prinsippet følges ved påmelding og overnatting.

Påmeldingsfrist 4. mars 2018

Ønsker dere vel møtt til et trivelig samvær!

Styret i Buskerud Elghundklubb

For evt. bestilling av overnatting, kontakt Eggedal Borgerstue:

Tlf: 32 71 46 18, Mob. 92 63 94 63