Årsmøte Buskerud Elghundklubb 2018

20.02.18 holdt Buskerud Elghundklubb sitt årsmøte på Lampeland Hotell.

Møte gikk greit uten store diskusjoner eller uenigheter.

Vidar Nyhuus hadde nå bestemt seg for å gi seg etter 2 år som leder ( for 3 gang ), og han ga Klubba over til Ellen Nørstegård Tråen.

Ellers i styret valgte Torleif Terum å trekke seg som sekretær etter 7 år og inn kom Henrik Østbye Fremgård.

Resten av styret er det samme som i fjor.

Årets høydepunkt var da vi valgte å hedre 3 av våre flotte medlemmer med æresmedlemskap for den utmerkede jobben de har gjort for elghund Norge og BEHK.

Knut Juvet:

Leder i BEHK 6år , Nestleder 2år , FS 2 år som medlem og 2 år som vara, Prøveleder for blod / spor prøver i 15 år, Løshunddommer og ettersøksdommer, Drevet med Ettersøksutdanning og kursing

Leder for Ettersøksutvalget i FS, NKK kompetansegruppe for ettersøk i 2 år, Div komiteer i forbundet.

Øystein Lindteigen:

Sekretær i BEHK i 5 år, Styremedlem / Leder Jaktprøveutvalget 6 år , Løshundkomiteen i FS i 5 år, Løshunddommer og Ettersøksdommer

Vært med i NM 5 ganger med 3 forskjellige hunder og vært med i nordisk.

Vidar Andreas Nyhuus:

Leder i BEHK 7 år over 3 perioder, FS 2 år som medlem og 2 år som vara, Div komiteer FS, Prøveleder NM 2008 for BEHK, Løshunddommer og ettersøksdommer

Vært med i både NM og Nordisk med hund.