Hokksund utstillingen 2018

Sted: Hokksund camping

Raser: Elghundrasene Gruppe:05

Dommer: Rolf Frostad

Påmelding skal skje via dogweb innen 13.05.2018. Spørsmål kan rettes til Per Green på mail: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. eller på 91808294 . Vi har satt en grense på 75 hunder (første man til mølla prinsippet).

Blir også et enkelt valpeshow med påmelding fra kl 0900 - 1100

Buskerud Elghundklubb ønsker alle velkommen til en hyggelig dag i Hokksund.