Mentaltest og Bjørnetest

Klubben har tilbud om 6 plasser på mentaltest og bjørnetest på Jakt og Fiske senteret Flå 1 og 2 august.

Mentaltest 1. august og bjørnetest på morgenen 2. august.

Pris mentaltest er 2000kr og bjørnetest 1200.

Klubben sponser 500kr pr øvelse.

Det er mulighet for overnatting på Thon hotell enten ved rom eller leilighet og ha det sosialt på kvelden.

Påmelding innen 18. juli Til Ellen Tråen tlf 95780788/ Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Mer info om de ulike testene finnes på hjemmesiden :

Første mann til mølla i første omgang, men er det flere enn 6 som er ønsker tilbudet blir det loddtrekning på hvilke hunder som kommer med.

Det er selvfølgelig mulighet for å bli med uten hund også for å se litt åssen testene fungerer og for å ha det sosialt.