Bandhund Kurs

Buskerud Elghundklubb ønsker tilbakemelding på om vi har medlemmer eller noen som vil bli medlemmer som er interessert i bandhund kurs?

Klubben er så heldig å ha inngått et samarbeid med Anita Lie, fra Hordaland Elghundklubb.

Hun har mange års erfaring med bandhund, og hun har og har hatt mange gode svarte elghunder.

Vi planlegger et kurs i månedsskifte august / september , om vi får noen som er interesserte?

Vi kommer tilbake med mer info om dato og sted om det er noen som ønsker mer informasjon om denne jaktformen og trening av bandhund.

Det er tenkt en dag med teori på formiddagen og mulighet til å være med ut i skogen for å se hvordan bandhund jobber i praksis.

Foreløpig interesse kan meldes Ellen Tråen på 95780788 eller Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.