Bandhundkurs med Anita Lie

Lørdag 8. sept arrangerer Buskerud Elghundklubb bandhundkurs med Anita Lie fra Hordaland Elghundklubb på Fossanåsen i Rollag.

Kurset begynner kl 0900 med teori og lunsj frem til ca kl 12.00.

Etter kl 12 bærer det ut i skogen for å se om vi kan få testet teori i praksis.

Det er mulighet for å ha med egen hund, eller man kan følge med en ekvipasje. Vi vil fordele oss når vi vet eksakt antall.

Det er mulighet til å overnatte på stedet om noen vil det. Ta i såfall kontakt med Fossanåsen på mail: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Påmelding sendes Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. / mob: 95780788 innen 10 august.

Kurset koster 300 pr. deltager og dekker lunsj og kursmateriell.

Viktig at dere som har meldt interesse sender meg navn og telefon nr på nytt, slik at vi får riktig oversikt.

Dere som vil ha med egen hund, gi beskjed til Anita på tlf: 48196933

Det vil bli et forbehold om antall deltagere for å gjennomføre kurset.

Velkommen til kurs i Numedal!