Klubbjakke

Siden det er 40 års jubileum for Buskerud Elghundklubb har vi bestemt oss for å lage til ei klubbjakke.

Vi har fått til en avtale med gunstig pris fra Bevern sport på en Härkila Moose Hunter Fleecejakke.

Jakka vil ha brodert inn BEHK sin logo med skrift nederst på ryggen.

Det er beste plassering da jakka har mange fine detaljer.

Vi vil jo selvsagt at flest mulig av våre medlemmer vil kjøpe seg en slik så vi har fått presset prisen til kr 1300,- komplett med logo.

Jakka under er identisk med den vi har ordna bortsett fra logoen.

Hvis dette er av interesse så sender du en mail eller ringer til : Tor Klokseth , Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den., 98601242

Hvor du skriver navn og str du vil ha på jakka. (S, M, L osv)

Jakka er i standard Harkila str så du kan gå inn å se på størrelsesguiden eller evnt reise til en forhandler og prøve ei tilsvarende jakke der.

Får tilbake melding på at jakka kan være litt trang over armene / ryggen så hvis man skal bestille uprøvd så bør man vurdere å gå opp en str.

Her er link til jakka hos Harkila: https://no.harkila.com/nb-no/shop/jaktklaer-til-herre/fleece/moose-hunter-fleecejakke-130110371

VI setter en frist på bestilling på 9 september  sånn at vi får jakkene så fort som mulig.

Kontonr for betaling er: 2699.45.17332   (merk med navn)