Kongsberg Utstillingen 2019

Sted: Kongsberg Hundeklubb

Raser: Elghundrasene Gruppe 05

Dommer: Bjørn Bjerketvedt

Påmelding skal skje via dogweb innen 13.05.2019. Spørsmål kan rettes til Per Green på mail: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. eller på 91808294 .

Vi har satt en grense på 70 hunder (første man til mølla prinsippet).

I år så velger vi å gi bort en start på jaktprøve til beste junior hannhund og junior tispe uansett rase.

Når alle raser er ferdig blir de beste Juniorene tatt inn i ringen å det blir kåret en vinner av hannhund og tispe.

Det blir også et enkelt valpeshow med påmelding fra kl 0900 – 1100

Buskerud Elghundklubb ønsker alle velkommen til en hyggelig dag på Kongsberg.