Medlemsdag 9 Juni nærmer seg

Da nærmer medlemsdagen m/ permobjørn test på Sokna seg med storm skritt.
Vi håper at så mange som mulig vil komme en tur.
Bevern sport, Tracker v/Rune Viken og Norwegian Outfitters har stand.
Samt at Am Vilt og Catering selger burgere, drikke, kaffe å noe annet å bite i.
Vedlagt ligger startliste til permobjørn testen.
Alle deltagere må møte opp minst 1 time på forhånd, i tilfelle endringer.
Vi håper selvsalgt at folk velger å sette av mesteparten av dagen til å slå a en prat å ha det sosialt.
Vel møtt!

Fra Sokna sentrum, ta av mot Strømsoddbygda, kjør 1,9 km , skytebanen ligger på venstre side.

Vedlegg:
Last ned denne filen (Permobjørn test.JPG)Permobjørn test.JPG[ ]