Resultater jaktprøver 2019 / 2020

Vedlagt ligger resultatlistene for årets prøve sesong.

Kongsbergprøva 2019

Vi gratulerer Ståndfasts Ero med eier Geir Erland Kolbjørnsud som vinner av prøva med 184 poeng.

Ringeriksprøva 2019 / 2020

Vi gratulerer Losklangens C-Pixi med eier Hans Olav Sandum som vinner av prøva med 93 poeng.

Vi ser tilbake på en utrolig vanskelig sesong med prøvesperre i september, tidlig snøfall som har gjort det utrolig vanskelig for oss.

Vi må få lov til å takk Oslo Områdets Elghundklubb for at vi fikk lov til å gå prøver i deres aktivitetsområdet.

Vi vil også rette en stor takk til grunneiere på Hurum og Finnemarka/Hokksund området for at vi fikk lov til å få ut de resterende hunder som var påmeldt!

Buskerud Elghundklubb

V.I.P Dogfood