TEORIKURS ETTERSØK , ÅPENT FOR DELTAGERE FRA ALLE KLUBBER

Buskerud Elghundklubb arrangerer teorikurs ettersøk.
Tidspunkt bestemmes senere, når det er påmeldte iht restriksjonene.

Påmeldings frist 20 mai.

Deltagere må ha fått  godkjenning/ utdanningskort fra NKK.

Påmelding til Knut Juvet, epost: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Mobil 41463852, helst etter kl 1700 på virkedager.

V.I.P Dogfood
Friluftsbua