INVITASJON TIL NM LØSHUND 2020

Elghundklubbene i Agder inviterer til NM Løshund 14.-16. september 2020. (Med forbehold om utviklingen i korona-situasjon)

Arrangementets base er lagt til Troll Aktiv, en aktivitetspark beliggende litt nord for Evje nederst i Setesdal. For mer informasjon se vedlagte invitasjon fra arrangørene.

Løshundkomiteen i BEHK har enige om at uttaket i vår klubb skal baseres på historiske resultater (Alternativ 2 jf. uttaksreglementet)

Vi har ikke mulighet til å etterfølge NEKF`s Alternativ 1, pga tilgang til terreng osv.

Dersom du ønsker å delta på NM i 2020 må du melde deg på til uttak innen 20. juni.

Det gjør du ved å sende inn følgende informasjon til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Hund:

• Navn
  • Reg.nr.
  • Alder
  • Kjønn
  • Rase
  • Beste utstillingsresultat etter fylte 15. mnd
  • Gjennomsnittlig poengsum av hundens 3 beste prøvedager. (2 dagers prøve = 2 prøvedager)

Eier (og evnt. hundefører dersom det er annen person en eier):

• Navn
  • epost-adresse

Merk eposten med "Påmelding NM 2020"

Påmelding til NM er kun mulig gjennom egen områdeklubb. Påmeldinger direkte til arrangør vil bli avvist.

Uttaksreglementet er vedlagt.

V.I.P Dogfood