Oppdaterings kurs for ettersøksdommere og nye kandidater i regi av NKK

Til klubber og Forbund

Oppdaterings kurs for ettersøksdommere og nye kandidater.

KG ettersøk avholder oppdateringskurs for ettersøksdommere.
Nye kandidater som ikke har hatt teori kurs, oppfordres til å bli med.

Kurset vil bli avholdt på Teams med max 20 deltakere og dommere som ikke har hatt oppdateringskurs de siste årene, vil bli prioritert sammen med kandidater som skal begynne sin utdanning.

Dato for kursene er:
10.juni kl.18.00- 21.00

17.juni kl.18.00 - 21.00

Kursene vil bli avholdt på Teams.

Dersom noen ønsker å samles (innenfor smittevernreglene) er det en fordel og da kan det gjerne være flere, men da med bare en PC.

Påmelding sendes til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Påmeldingen må inneholde:
Navn, adresse, epost og medlemsnr på dommer og kandidater som ønsker å delta.

Husk å angi hvilken dato for hvilket kurs man ønsker å delta på.

Frist for påmelding: 4.juni 2021

VELKOMMEN TIL KURS!