Andreas og Haugbos Lars

Den 16/12 var styret i klubben samlet for et kombinert styremøte/juleavslutning, hvor vi samtidig hadde invitert prøveledere og noen andre som har gjort en ekstraordinær innsats gjennom året. Der var også Andreas Bull-Tornøe Bjørkli tilstede, og han fikk overrakt en flott plankett fra forbundstyret v/Knut Juvet som bevis for flott innsats under ungdoms-mesterskapet i Lierne den 4/9. Andreas representerte for Buskerud elghundklubb med sin jämthund Haugbos Lars (Larsen), og de gjorde det fantastisk bra.

Andreas og Lars ble nr 2 med 77p bare slått med 5p av vinner ekvipasjen fra Hedmark, dette var en meget sterk prestasjon blant meget lettbeint elg i Lierne. Av totalt 13 startende hunder var det bare 3 stk som klarte over 70p og 1pr, og en hund som klarte en 3pr. Og av disse var det mange meget gode hunder, så det viser at det krevde sitt av hundene denne dagen.

Vi i Buskerud er meget stolte over denne prestasjonen, og syntes det er stor stas at det lykkes så bra når man tar den lange turen opp til Lierne.

Vi må også rette en stor takk til Ole Vidar Gjerde var vår dommer under arrangementet, da hver klubb også må stille med dommer er det meget flott at noen stiller opp for ungdommen.

 

Andreas og Knut

 

Planketten fra forbundstyret.

 

Andreas og Haugbos Lars (Larsen).

 

Åpne vedlegget under for å se komplett resultatliste.