Medlemsdag 9 juni

Det ble en veldig vellykket dag på Sokna. Vi var heldig med været å det kom bare ei lita skur ellers var det flotte forhold!

Vi fikk testet 29 hunder med forskjellige resultater, men alle var enige om at det var spennende å morro å prøve hund på PermoBjønn.

På bilde er stand fra Norwegian Outfitters (https://www.norwegianoutfitters.no/), Tracker v/Rune Viken (http://runeviken.no/index.html) og Bevern Sport (https://www.beverensport.no/)

Am Vilt og Catering stod for Gode Viltburgere, vafler og drikke. (https://www.facebook.com/pages/category/Caterer/Am-Vilt-Og-Catering-As-687221774686917/)

 

Legger ved et bilde av Vinner. Hashtagg til Geir Arne Fløtterud. Det blir også lagt ut en video men den blir lagt ut på Facebook da hjemmeside ikke støttet den type video.

 

Vinner av testen ble da Øst Sibirsk Laika, Hashtagg til Geir Arne Fløtterud ( Vant 1 F3 Hunter Jaktradio, sponset av Norwegian Outfitters. )

Nr 2 ble Jamt Älgoxens Albin til Geir Erland Kolbjørnsrud ( Vant en håndkikkert, sponset av BevernSport )

Nr 3 ble NEG Luna til Jan Solbrekken ( Vant en For sekk, sponset av Kennel On )

 

Vi hadde også trekkning på startnr, der man kunne vinne gratis start på jaktprøve. Vinner av den ble Geir Arne Fløtterud.

 

Til slutt vil vi takke Sokna skytterlag for lån av flott område/lokaler til å ha medlemsdagen vår.