Grasrotandelen

Norsk Tipping har i 2009 lansert det som kalles GRASROTANDELEN. Det går i korte trekk ut på at du selv kan velge hvem som skal nyte godt av noe av overskuddet til Norsk Tipping.
(Kortversjon: Du kan bestemme at 5% av det du spiller for skal tilfalle Buskerud Elghundklubb)

Det er viktig å merke seg at du ikke betaler mer for å spille etter å ha registrert deg i "Grasrotandelen"

Framgangsmåten er som følger:
  • Du må ha spillekort fra Norsk Tipping
  • Be operatøren registrere deg med "Grasrotandel"  på Buskerud Elghundklubb
  • Du kan oppgi klubbens organisasjonsnummer hvis spilleoperatøren ønsker det. Buskerud EHK har org. nr. 993 175 579
  • Oppgi fylke - Buskerud  (Søkekriterium)
  • Oppgi kommune - Kongsberg  (Søkekriterium)
  • BEHK er registrert under kategorien: "Rekreasjon og Sosiale Foreninger" (Søkekriterium)
Når du har registrert dette vil "Grasrotandelen" gå til BEHK inntil du selv velger en annen.

SJEKK STATUS PÅ GRASROTANDEL
¤ Klikk på linken til Norsk Tipping (under)
¤ Velg organisasjonsnummer (klikk i sirkelen)
¤ Tast inn BEHK org. nr.      993 175 579