RS 2010

Det ble mye pes for å komme seg på RS i Stjørdal. Dette var den helgen alt var Askefast så det ble veldig mange timer i buss begge veier.
Bussen startet fra Drangedal kl. 13.00 fredag og var framme ved Rica Hell hotell kl. 01.00 natt til lørdag. Planen var at det skulle være møter hele søndag, men pga. reisetid ble programmet endret slik at vi startet hjemreisen midt på dagen søndag.

Fra Buskerud EHK deltok Steinar Berget, Knut Juvet og Arne V. Sommerstad. Kåre Fekjan reiste opp for å motta oppdretterpris.

 
 
 
Her ser vi fornøyde bussturister fra Vestfold og Telemark. Til høyre bussen ved første pause.
 
 RS 2010 er i gang
Fra venstre: Forbundsleder Ellen Krogstad, Forbundssekretær Arild Visdal, Referent Inga Berit Lein, RS viseordfører  Arnfinn Lien og RS ordfører Arne Sandin.
 
RS ble stort sett fredlig og effektivt gjennomført, men som vanlig ble det litt temperatur under busjettbehandlingen. Det kom benkeforslag om å øke forbundskontingenrten med 20 kroner i 2011. Dette ble vedtatt.
 
Leder av løshundkomiteen, Sven Tore Feet, informerte om det arbeidet som er lagt ned for å samordne løshundreglene med Sverige og Finland. Her er det gjort store framskritt så kanskje det kan gjennomføres denne gangen. Ekststerende regelverk er «fredet» enn så lenge.
 
 Til venstre: Sven Tore Feet     Til Høyre Steinar Berget, ukjent og Knut Juvet.
 
Og løtdag kveld var det festmiddag og utdeling av ærsebevisninger. Buskerud EHK  fikk hele 3 oppdretterpriser Ved Skinnemoens Kennel – Leif Eidal, Rudsåsen’s Kennel – Kåre Fekjan og Gokstadhaugen’s Kennel – Irene & Gustav Sørum. Komplett liste over æresbevisninger finner du på sidene til Forbundet.
 
Til venstre: Kåre Fekjan beundrer oppdretterprisen sammen med Arild Visdal. Til Høyre : Arne V. Sommerstad fikk gleden av å motta prisene for Irene & Gustav Sørum og Leif Eidal.